Vanaf november is Google Stadia beschikbaar in Nederland, België en nog in 12 andere landen. Maar wat is Google Stadia nou precies? Hoe werkt het? Welke games kan je straks spelen via Google Stadia? En natuurlijk de belangrijkste vraag: wat gaat het kosten? Op deze vragen hebben Dennis en Martin de antwoorden.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste POWER content? Abonneer dan op ons kanaal, het is gratis! http://www.youtube.com/user/PowerUnlimitedTV?sub_confirmation=1

We zijn ook elke maandag, woensdag en vrijdag live op Twitch dus vergeet ons daar ook niet te checken!

Twitch: https://www.twitch.tv/powerunlimited

En volg ons ook via onze social media zodat je niks mist!
Instagram: https://www.instagram.com/powerunlimited/
Twitter: https://twitter.com/powerunlimited
Facebook: https://www.facebook.com/PowerUnlimited/
Webstie: http://www.pu.nl

Welkom op het Youtube kanaal van Power Unlimited. Wij zijn een stel volwassen kids die hun passie voor gamen met jou willen delen via onze content. We laten je de gaming wereld zien door middel van onze gekkigheid en humor zoals je die nog nooit hebt gekend! Wil je nooit meer één van onze geweldige video’s missen, abonneer je dan snel het is helemaal gratis! En als je nog meer Power Unlimited wilt zien en bijvoorbeeld live met ons zou willen kletsen kom dan een keer langs in één van onze streams (/Powerunlimited). We zijn namelijk elke maandag, woensdag en vrijdag om 15:00 uur live op Twitch.
Voor meer Power Unlimited kan je ons nog volgen via onze social media en we hebben ook nog een leuke website (PU.NL) met lekker ouderwets geschreven content.

Leave a Reply

Your email address will not be published.